Ferrari

Miercuri, 18 Martie 2009 | F1 Short

Barrichello: "Vom fi in primele trei echipe la Melbourne"

Rubens Barrichello considera ca Brawn GP se va lupta de la egal al egal cu Ferrari, Toyota si BMW-Sauber in cursa de la Melbourne, anticipand o potentiala surpriza din partea lui Fernando Alonso. Pe de alta parte, brazilainul a negat acuzatiile potrivit carora monopostul BGP 001 obtine timpi foarte buni prin incalcarea regulamentului.
Miercuri, 11 Martie 2009 | Formula 1

Raikkonen, multumit de testele de la Barcelona

Kimi Raikkonen spune ca este satisfacut de performantele monopostului Ferrari F60 in cadrul testelor de la Barcelona din aceasta saptamana.
Miercuri, 11 Martie 2009 | Formula 1

Toyota: "Am avut cea mai rapida masina in teste"

Un inginer al echipei Toyota sustine ca constructorul japonez a avut cea mai rapida masina in cadrul testelor de la Barcelona din aceasta saptamana.
Vineri, 06 Martie 2009 | Formula 1

Massa, frustrat ca a ratat titlul in 2008

Felipe Massa a explicat motivele pentru acare a plans dupa infrangerea suferita la finalul sezonului trecut, insa este increzator ca sansa ii poate surade in 2009.
Marti, 24 Februarie 2009 | Formula 1

Procesul impotriva lui Stepney continua

Curtea de Justitie din Modena il cerceteaza in continuare pe Nigel Stepney, acuzat ca a furat documentatia Scuderiei Ferrari referitoare la monopostul F2007.
Marti, 24 Februarie 2009 | Formula 1

Ferrari, multumiti de rezultatele testelor din Bahrain

Aldo Costa sustine ca este multumit de rezultatele inregistrate de noul monopost F60 in cele doua saptamani de teste din Bahrain, in ciuda probblemelor de fiabilitate.
Luni, 23 Februarie 2009 | Formula 1

Raikkonen vrea sa revina in forta in 2009

Kimi Raikkonen a marturisit ca nu vrea sa se mai gandeasca la sezonul trecut si isi pregateste revenirea in forta pentru 2009.
Luni, 23 Februarie 2009 | Formula 1

Massa: "Sezonul 2008 m-a facut mai puternic"

Felipe Massa sustine ca infrangerea suferita in ultima cursa a sezonului 2008 l-a transformat intr-un pilot mai puternic.
Vineri, 20 Februarie 2009 | Formula 1

Massa: "Testele din Bahrain, o adevarata competitie"

Felipe Massa sustine ca testele efectuate de Ferrari, BMW-Sauber si Toyota in Bahrain au reprezentat o adevarata competitie intre cele trei echipe.
Joi, 19 Februarie 2009 | Formula 1

Ferrari, multumiti de progresele inregistrate cu KERS

Directorul tehnic al Scuderiei Ferrari sustine ca echipa italiana este foarte multumita de sistemul KERS, in ciuda problemelor inregistrate in aceasta saptamana in Bahrain.
Miercuri, 18 Februarie 2009 | Formula 1

Ferrari are din nou probleme in Bahrain

Scuderia Ferrari a intampinat probleme la cutia de viteze in cea de-a treia zi petrecuta in aceasta saptamana pe circuitul din Bahrain.
Miercuri, 11 Februarie 2009 | Formula 1

Furtuna de nisip in Bahrain

Ferrari, BMW-Sauber si Toyota au primit miercuri dimineata o noua lovitura, dupa ce o furtuna de nisip s-a abatut asupra circuitului din Bahrain.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Februarie 2009 | Formula 1

Dennis: "Raikkonen este un pilot grozav"

Kimi Raikkonen este mai motivat ca niciodata si va fi unul dintre candidatii la titlul mondial in 2009, potrivit declaratiilor sefului McLaren, Ron Dennis.
Marti, 03 Februarie 2009 | Formula 1

Rossi: "Nu voi putea pilota in F1"

Valentino Rosso a marturisit ca a renuntat la visul de a mai pilota in Formula 1 dupa ce in urma cu cativa ani a decis sa ramana in MotoGP.
Vineri, 30 Ianuarie 2009 | Formula 1

Schumacher nu va testa pentru Ferrari in 2009

Michael Schumacher a admis ca are sanse minime sa testeze noul monopost Ferrari F60 din cauza interzicerii testelor din timpul sezonului.
Joi, 22 Ianuarie 2009 | Formula 1

Ferrari, afectati de ploie la Mugello

Ferrari a continuat miercuri testele de pe circuitul de la Mugello, insa vremea potrivnica a impiedicat echipa sa obtina date pretioase despre comportamentul lui F60.
Miercuri, 21 Ianuarie 2009 | Formula 1

Raikkonen, multumit de sistemul KERS

Kimi Raikkonen spune ca este foarte multumit de eficienta sistemului KERS dupa ce a testat monopostul F60 pe circuitul de la Mugello.
Luni, 19 Ianuarie 2009 | Formula 1

FIA propune un buget maxim anual in F1

Max Mosley sustine introducerea unui buget maxim anual in Formula 1 cifrat la 40-50 de milioane de euro pentru fiecare echipa.
Vineri, 16 Ianuarie 2009 | Formula 1

Raikkonen, "infometat" dupa victorii

Kimi Raikkonen spune ca este mai dornic ca niciodata sa castige din nou titlul mondial, dupa performantele modeste realizate in sezonul trecut.
Joi, 15 Ianuarie 2009 | Formula 1

Domenicali neaga cearta dintre Raikkonen si Dyer

Stefano Domenicali a negat ca reorganizarea departamentului de curse al Scuderiei Ferrari a avut loc din cauza neintelegerilor dintre Kimi Raikkonen si Chris Dyer.

Tag-uri similare

Renault, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Honda, Toro Rosso, Vettel, Hamilton, FIA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru